Elinstallationer i Göteborg med omnejd

Elektriker Göteborg - El

Oavsett om det handlar om större eller mindre el-projekt bör man alltid lägga en extra varsam hand över arbetet med elinstallationer, det gör vi på KRB EL. Våra kunniga elektriker och medarbetare är väl medvetna om säkerheten som rör allt inom el och utlovar därför ett noggrant och professionellt genomförande både vid elinstallation, elrådgivning och serviceuppdrag.

Rätt erfarenhet

Med rätt erfarenhet samt stor noggrannhet utför vi elinstallationer och det mesta inom el i samtliga miljöer och byggnader, både till privatpersoner och företag. Vi försöker att arbeta helt utefter kundens specifika krav och önskemål. Vi bortser såklart inte det som anläggningen kräver och vi arbetar alltid aktivt med att lägga fram ett passande förslag som matchar kundens förväntningar både vad det gäller pris, funktion och dess kvalitet.

Renoveringstider

Är du mitt uppe i renovering eller renoveringsplanering så kan vi som elektriker hjälpa dig med dina elinstallationer. KRB EL har en bred kunskap samt är duktiga inom belysningsteknik och dekorationsbelysning av alla slag. Vi erbjuder gratis rådgivning och hembesök för att lämna kostnadsfri offert på arbetet. KRB EL kan lämna fast pris men arbetar även mot löpande timpeng. Tveka inte att kontakta oss för information inför eller under din renovering!

Elinstallationer i komplicerade miljöer

Behövs en speciallist på elinstallationer i komplicerade miljöer så kan du med förtroende vända dig till oss, vi ser till så att du får den hjälp du behöver. Har du problem med fläktar eller annan typ av utrustning som har stannat eller av annan anledning krånglar så finns våra elektriker till hands med rätt erfarenhet inom felsökning. Tveka inte att kontakta oss för mer information, vi berättar gärna mer om våra eltjänster!

Läs gärna mer eller kontakta oss om vad vi kan hjälpa er angående Energieffektivisering – DatanätLarm också.